trešdiena, 2010. gada 24. marts

Atklājiet sevī īstu sievieti!

Mīlestība, savstarpēja pretimnākšana un harmonija pāra attiecībās... Ikviena sieviete sapņojusi par to, lai līdzās savam Vīrietim vienmēr spētu justies kā sieviete šī vārda pilnīgākajā nozīmē. Ne vienmēr mēs saprotam, ka pāra attiecību harmonijas pirmssākumi meklējami mūsu iekšējā harmonijā.
Volupta – tā ir unikāla causpīdīga želeja, kuras pamatā ir patentēts izgudrojums un kuras pamatsastāvdaļas ir mentols un L-arginins, dabīga aminoskabe. Produktu radījis dr.Tomsons, izmantojot ilglaicīgo starptautisko pētījumu, kuram 1998.gadā zinātnes jomā piešķirta Nobela prēmija. Šī želeja  radīta  tieši sievietes labsajūtai un pilnvērtīgai veselībai.(Ieklausieties J.Zālīša darba turpinātājas, ginekoloģes un Latvijā pirmās seksoloģes Aijas Tules Rijkures stāstījumā!)
Būdama īsts harmonijas un saskaņas avots pāra attiecībās, Volupta dažos gados kļuvusi pazīstama visā pasaulē. Pēc ilgāka pārtraukuma Volupta par draudzīgu cenu pieejama klientiem, šoreiz kompānijas  Youniverse World interneta veikalā.
Komplektā ietilpst 22 tūbiņas. Oficiālā cena partneriem : 90€ + piegāde 16 ( kopā 106 ) !
Izmantojiet iespēju, registrējieties saitā un nobaudiet, kādu labvēlīgu iedarbību uz jūsu organismu atstās Volupta! Labu veselību un labsajūtu!
Ja jums gribas sākt ar viena spilventiņa izmēģināšanu, kas gan ne katrai uzreiz sniegs gaidīto rezultātu, mazumtirdzniecības cenas sekojošas:  1 gab.   -   6,- LVL,
                                                        10.gab.  - 35,- LVL.
Dotajā brīdī iespējams iegādāties iepakojumu 6 Voluptas spilventiņi par 2 5  LVL
Lai Volupta kļūst par jūsu mazo, sievišķīgo noslēpumu, kuru viegli paņemt līdzi rokassomiņā!

Iesaka ārste

 
 
2.

 

3.

4.

5.

6.

7.

8. Aija Tule-Rijkure atbild uz cilvēku uzdotajiem jautājumiem.

9.

10.

11.